Főoldal

Cégalapítás

Adózás

Hasznos infók

Szükséges okmányok

Román fordítás

Áraink

Elérhetőség

Pályázat
Romaniai cegalapitas


     Cégalapítás Romániában

 

Csökkenteni szeretné adóterheit? Esetleg vállalkozást indítana egy Magyarországhoz közeli országban? Olyan államban szeretne adót fizetni, ahol az állam nem nyomorítja meg értelmetlen és kíméletlen adóformákkal a cégeket? Más országbeli cégével tevékenykedne Magyarországon?
A megoldás: cégalapítás Romániában Közösségi adószámmal . Maga a cégalapítás nem kerül többe 200 ezer Ft-nál. Kft-jét Nagyváradon jegyezzük be. A közösségi adószámot a szolgáltató cégek egy hét alatt megkapják, kereskedelmi tevékenységhez az EU-s adószám kiváltása nehézkes. Kérjen ajánlatot kész cégekre, melyek teljesköru ÁFA-regisztrációval rendelkeznek.
    Gyors ügyintézés, alacsony árak, könyvelés, teljes szolgáltatás nálunk.

                     Online cégalapítás Romániában 004-915732896157

                Romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában, esetleg működő céget vásárolna?

2017 február 1-tol ismét bármiféle nehézség nélkül beregisztrálható egy román KFT az ÁFA-körbe, és automatikusan kap EU-s adószámot is. Az elmúlt két esztendo megnehezített alapítási procedúráját megszüntette az újonnan alakult román kormány, így 2017 február 1-tol ismét mindenki nehézségek nélkül vállalkozhat Romániában, és garantáltan megkapja 2 hét alatt a Közösségi Adószámot.

Irodánk felkínál EU-s számmal is rendelkező cégeket is : Eladó román cégek itt

Cégalapítás Romániában
   Gyors, kényelmes cégalapítás Romániában, mindössze egyetlen egyszer kell ellátogatnia Nagyváradra, hogy megalapítsa Kft-jét. Az ügyintézés nem tart tovább két óránál, és még aznap visszautazhat Magyarországra.
Sok külföldi vállalkozó tévesen azt gondolja, hogy tetemes összeget kell elhelyezni törzstőkeként egy új román cég megalapításakor, ez azonban téves meglátás, ugyanis csupán 15 ezer forintnyi összeget kell elhelyezni a bankban törzstőke címén.
Cégalapítás Romániában - Cége a dokumentumok beadásának a pillanatától számított maximum tíz munkanapon belül elkészül. A romániai cégalapítás  nem kerül többe 200 ezer Ft-nál, amihez semmi egyéb költség nem adódik hozzá.
Cégalapítás Románia -
A romániai cégalapítás lebonyolítása után könyvelő kollégáink a legkedvezőbb feltételekkel elvállalják cége könyvelését.
       Romániai cégalapítás

Romániában többfajta cégforma létezik, a román cégalapítás előtt el kell döntenie, hogy  ÁFA-fizető, vagy ÁFA-mentes lesz KFT-je. A társasági adó Romániában 16%.
Ha az Ön célja a cégalapítás Romániában, és egyéb részletekre kiváncsi az adózási rendszer legfontosabb elemeit illetően, a bal oldali menüpontok közül válassza ki az Adózás opciót.
Cégalapítás Romániában - miután létrehozta román Kft-jét, alkalmazhat magyar állampolgárokat is, és Magyarországon is tevékenykedhet, ebben az esetben viszont annak a kötelezettségnek kell eleget tennie, hogy nem folytathat termelést hazájában, minden egyéb esetben bocsáthat ki számlákat Magyarországon.
Ha Ön a romániai cégalapítás után alkalmazottakat szeretne, segítségére leszünk abban, hogy elhelyezze hirdetéseit a legismertebb román illetve magyar nyelvű lapokban.
Jövendő cége megalapítása előtt közgazdász munkatársunk eligazítja Önt/Önöket a romániai adózás útvesztőjében, és egy kimerítő konzultáció után eldönthetik, hogy milyen cégforma volna a legmegfelelőbb az Önök elképzeléseinek. A romániai cégalapítás egyszerűbbé válik közreműködésünkkel, segítségükre leszünk a bürokrácia nehézségeinek a leküzdésében, Ön mindössze egy-másfél órát tölt Romániában cégalapítás végett.
A hagyomnányos eljárás során 10-12 munkanap, míg a cégbíróság engedélyezi a céget, és megvalósul a romániai cégalapítás, ha viszont Ön nem tud ennyit várni, mivel sürgősen szüksége van a kft-re, akkor választhatja a különleges eljárást, ami annyit tesz, hogy az aláírástól számított harmadik napon elkészül cége, onnantól már számlázhat, folytathatja megválasztott tevékenységeit.
Cégalapítás Románia - Tekintse meg az Adózás című aloldalunkat, hogy képet kapjon a romániai adórendszerről. Cége könyvelését több éves tapasztalattal rendelkező könyvelő fogja végezni.
cégformát szeretne létrehozni. (ÁFA = 24%)


     Cégalapítás Románia

  Jövendő román cégét Nagyváradon, Bihar megyében jegyezzük be. A város a magyar határ közvetlen közelében található, több mint 200 ezer lakossal rendelkezik, egy dinamikusan fejlődő, gazdaságilag előrehaladott város, ahol sikerrel indíthatja be új vállalkozását

Cégalapítás Romániában - út a sikeres vállalkozáshoz az alacsony adók révén
Cégalapítás Románia - üzleti tevékenység indítása Romániában, hogy jelentős mértékben csökkenthesse kiadásait.

Részletekért hívjon a következő telefonszámon: 
004/0742290685


EU-s támogatások Románia

Tudta-e...?

..hogy Romániában mindössze 300 ezer forintért lehet céget alapítani? Alapítson Kft-t keleti szomszédunknál, és takarítson meg jelentős összegeket.


    Előnyök

16% profitadó

vagy..

3% forgalomadó

romániai cégalapítás

Románia Kelet-Európa egyik leggyorsabb ütemben fejlődő piaca, 2008-ban a gazdasági növekedés mértéke elérte a 8%-ot. Románia az európai vállalkozók egyik legkedveltebb Outsourcing központja. A piaci elemzők meleg szívvel ajánlják a Fekete Tengerrel határos országot, amely geográfiai és gazdasági szempontból ideális célországa lehet a befektetőknek.

Cégalapítás Romániában

Cégalapítás Románia

Román cégalapítás

Erkölcsi igazolvány Románia Székhelyszolgáltatás

Szerverhiba miatt hónapok óta nem aktualizáltuk az oldalt, így aktuális információkért keressen minket

Ingatlan Nagyvárad - erdélyi ingatlanok
Magyar román fordítóDesign downloaded f
sources!