Főoldal

Cégalapítás

Adózás

Hasznos infók

Szükséges okmányok

Román fordítás

Áraink

Elérhetőség

Pályázat
Romaniai cegalapitas


     Cégalapítás Romániában

 

Csökkenteni szeretné adóterheit? Esetleg vállalkozást indítana egy Magyarországhoz közeli országban? Olyan államban szeretne adót fizetni, ahol az állam nem nyomorítja meg értelmetlen és kíméletlen adóformákkal a cégeket? Más országbeli cégével tevékenykedne Magyarországon?
A megoldás: cégalapítás Romániában Közösségi adószámmal . Maga a cégalapítás nem kerül többe 200 ezer Ft-nál. Kft-jét Nagyváradon jegyezzük be. EU-s adószám új cég alapításánál is 10 nap alatt elkészül. 
    Gyors ügyintézés, alacsony árak, könyvelés, teljes szolgáltatás nálunk.

                     Online cégalapítás Romániában 004-915732896157

                Romániai cégalapítás

Cégalapítás Romániában, esetleg működő céget vásárolna?

   Az újonnan alakult gazdasági társaságok esetében az APEH egy kezdő kivizsgálást tart, ami abból áll, hogy a hivatal munkatársai ellátogatnak a cég székhelyére, ahol az ügyvezető megbízásából a cégalapítási procedúrát véghez vívő személlyel,  vagy akár a cég könyvelőjével (akit mi javasolunk) egy rövid beszélgetést folytatnak az APEH alkalmazottak.Sajnos, mivel minden KFT-nek rendelkeznie kell egy külön irodával, nem tudunk székhelyszolgáltatást nyújtani, de javasolunk egy ingatlanügynököt, aki segít megfelelo irodát találni a cégnek. Többnyire havi 100-120 eurós összegért már bérelheto megfelelo iroda. A székhelyen tulajdonképpen a cégpapírokat vizsgálják meg, és a székhely adta körülményeket, hogy eldöntsék, az adott irodában valóban folytathat tevékenységet a gazdasági társaság. . Amíg a közösségi adószám megjelenik az internetes adatbázisban is, eltelhet pár nap, ám az ÁFA-szám kiosztása után mindössze néhány nap múlva már megkezdheti tevékenységét a cég.A székhelyeket, amit az ingatlanügynok talál, személyesen ellenőrizzük le a bejegyeztetés előtt, hogy az adott épület, szoba infrastruktúrája megfelel-e a törvényi előírásoknak. A törvényi előírások értelmében a cég székhelye a cég központi működési helye, ahol a cég eredeti papírjait is tárolni kell!

Irodánk felkínál EU-s számmal is rendelkező cégeket is : Eladó román cégek itt

Cégalapítás Romániában
   Gyors, kényelmes cégalapítás Romániában, mindössze egyetlen egyszer kell ellátogatnia Nagyváradra, hogy megalapítsa Kft-jét. Az ügyintézés nem tart tovább két óránál, és még aznap visszautazhat Magyarországra.
Sok külföldi vállalkozó tévesen azt gondolja, hogy tetemes összeget kell elhelyezni törzstőkeként egy új román cég megalapításakor, ez azonban téves meglátás, ugyanis csupán 15 ezer forintnyi összeget kell elhelyezni a bankban törzstőke címén.
Cégalapítás Romániában - Cége a dokumentumok beadásának a pillanatától számított maximum tíz munkanapon belül elkészül. A romániai cégalapítás  nem kerül többe 200 ezer Ft-nál, amihez semmi egyéb költség nem adódik hozzá.
Cégalapítás Románia -
A romániai cégalapítás lebonyolítása után könyvelő kollégáink a legkedvezőbb feltételekkel elvállalják cége könyvelését.
       Romániai cégalapítás

Romániában többfajta cégforma létezik, a román cégalapítás előtt el kell döntenie, hogy  ÁFA-fizető, vagy ÁFA-mentes lesz KFT-je. A társasági adó Romániában 16%.
Ha az Ön célja a cégalapítás Romániában, és egyéb részletekre kiváncsi az adózási rendszer legfontosabb elemeit illetően, a bal oldali menüpontok közül válassza ki az Adózás opciót.
Cégalapítás Romániában - miután létrehozta román Kft-jét, alkalmazhat magyar állampolgárokat is, és Magyarországon is tevékenykedhet, ebben az esetben viszont annak a kötelezettségnek kell eleget tennie, hogy nem folytathat termelést hazájában, minden egyéb esetben bocsáthat ki számlákat Magyarországon.
Ha Ön a romániai cégalapítás után alkalmazottakat szeretne, segítségére leszünk abban, hogy elhelyezze hirdetéseit a legismertebb román illetve magyar nyelvű lapokban.
Jövendő cége megalapítása előtt közgazdász munkatársunk eligazítja Önt/Önöket a romániai adózás útvesztőjében, és egy kimerítő konzultáció után eldönthetik, hogy milyen cégforma volna a legmegfelelőbb az Önök elképzeléseinek. A romániai cégalapítás egyszerűbbé válik közreműködésünkkel, segítségükre leszünk a bürokrácia nehézségeinek a leküzdésében, Ön mindössze egy-másfél órát tölt Romániában cégalapítás végett.
A hagyomnányos eljárás során 10-12 munkanap, míg a cégbíróság engedélyezi a céget, és megvalósul a romániai cégalapítás, ha viszont Ön nem tud ennyit várni, mivel sürgősen szüksége van a kft-re, akkor választhatja a különleges eljárást, ami annyit tesz, hogy az aláírástól számított harmadik napon elkészül cége, onnantól már számlázhat, folytathatja megválasztott tevékenységeit.
Cégalapítás Románia - Tekintse meg az Adózás című aloldalunkat, hogy képet kapjon a romániai adórendszerről. Cége könyvelését több éves tapasztalattal rendelkező könyvelő fogja végezni.
cégformát szeretne létrehozni. (ÁFA = 24%)


     Cégalapítás Románia

  Jövendő román cégét Nagyváradon, Bihar megyében jegyezzük be. A város a magyar határ közvetlen közelében található, több mint 200 ezer lakossal rendelkezik, egy dinamikusan fejlődő, gazdaságilag előrehaladott város, ahol sikerrel indíthatja be új vállalkozását

Cégalapítás Romániában - út a sikeres vállalkozáshoz az alacsony adók révén
Cégalapítás Románia - üzleti tevékenység indítása Romániában, hogy jelentős mértékben csökkenthesse kiadásait.

Részletekért hívjon a következő telefonszámon: 
004/0742290685


EU-s támogatások Románia

Tudta-e...?

..hogy Romániában mindössze 300 ezer forintért lehet céget alapítani? Alapítson Kft-t keleti szomszédunknál, és takarítson meg jelentős összegeket.


    Előnyök

16% profitadó

vagy..

3% forgalomadó

romániai cégalapítás

Románia Kelet-Európa egyik leggyorsabb ütemben fejlődő piaca, 2008-ban a gazdasági növekedés mértéke elérte a 8%-ot. Románia az európai vállalkozók egyik legkedveltebb Outsourcing központja. A piaci elemzők meleg szívvel ajánlják a Fekete Tengerrel határos országot, amely geográfiai és gazdasági szempontból ideális célországa lehet a befektetőknek.

Cégalapítás Romániában

Cégalapítás Románia

Román cégalapítás

Erkölcsi igazolvány Románia Székhelyszolgáltatás

Szerverhiba miatt hónapok óta nem aktualizáltuk az oldalt, így aktuális információkért keressen minket

Ingatlan Nagyvárad - erdélyi ingatlanok
Magyar román fordítóDesign downloaded f
sources!