Romániai cégalapítás

   Cégalapítás Romániában, esetleg muködo céget vásárolna? Mert nálunk kész, több éves ÁFA-s céget is vásárolhatnak ügyfeleink. Vagy cégalapítás Romániában. Olvassa el Miért válasszunk profi cégalapító specialistát cikkünket is, és óvakodjon az amatőröktől!

Tekintsék meg a román bankszámlanyitás feltételeit, valamint a romániai cégnév választás útmutatónkat, vagy a meghatalmazásos román cégalapítás aloldalunkat. Ha ön felelősségteljes befektetőként akarja létrehozni román cégét, akkor olvassa el a külföldi cégalapítás nehézségeit taglaló cikkünket is.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy az utóbbi idők nyögvenyelős ÁFA-regisztrációja véget ért, így már automatikussá vált az ÁFA-regisztráció, amit akadálymentesen megszerezhet bárki. Ennek csupán két feltétele van:

1. A cég ügyvezetője tiszta erkölcsi igazolást kell felmutasson. Ezen erkölcsi igazolást a román hatóságoktól kérjük ki, és ebben azt vizsgálják, hogy az illető Románia területén követett-e el bármiféle bűncselekményt

2. Szerződött mérlegképes könyvelője kell legyen a cégnek. Irodánk ilyen személyt az önök rendelkezésére bocsát, aki egy rövid üzleti tervvel egyetemben benyújtja a hatóságokhoz az ÁFA-kérelmet, és mindössze 3 munkanap alatt bejegyezteti cégét az ÁFA-körbe bármiféle akadály nélkül.

Mostantól tehát problémamentesen és gyorsan el tudjuk intézni ügyfeleinknek az EU-s adószámhoz szükséges ÁFA-regisztrációt. Mindössze 3-4 munkanapot vesz igénybe ez a művelet a bejegyzés után. Mindemellett bankszámlanyitásban is ugyanilyen zökkenőmentes ügyintézést garantálunk.

 Az ügyintézés nem tart tovább két óránál, és még aznap visszautazhat Magyarországra.         

Sok külföldi vállalkozó tévesen azt gondolja, hogy tetemes összeget kell elhelyezni törzstokeként egy új román cég megalapításakor, ez azonban téves meglátás, ugyanis csupán 15 ezer forintnyi összeget kell elhelyezni a bankban törzstőke címén. 

Cégalapítás Románia

Csökkenteni szeretné adóterheit? Esetleg vállalkozást indítana egy Magyarországhoz közeli országban? Olyan államban szeretne adót fizetni, ahol az állam nem nyomorítja meg értelmetlen és kíméletlen adóformákkal a cégeket?      
Kft-jét Nagyváradon jegyezzük be. A közösségi adószámot a szolgáltató cégek egy hét alatt megkapják, kereskedelmi tevékenységhez az EU-s adószám kiváltása nehézkes. Kérjen ajánlatot kész cégekre, melyek teljesköru ÁFA-regisztrációval rendelkeznek. Gyors ügyintézés, alacsony árak, könyvelés, teljes szolgáltatás nálunk.

Cége a dokumentumok beadásának a pillanatától számított maximum tíz munkanapon belül elkészül. A romániai cégalapítás  nem kerül többe 600 EUR-nál, amihez semmi egyéb költség nem adódik hozzá.         

A romániai cégalapítás lebonyolítása után könyvelo kollégáink a legkedvezobb feltételekkel elvállalják cége könyvelését.               

Romániában többfajta cégforma létezik, a román cégalapítás elott el kell döntenie, hogy  ÁFA-fizeto, vagy ÁFA-mentes lesz KFT-je. A társasági adó Romániában Max 3%, ami 1%-ra csökkentheto, ha a cég rendelkezik legalább egy teljes ideju alkalmazottal. Osztalékadó 5%. Ha az Ön célja a cégalapítás Romániában, és egyéb részletekre kiváncsi az adózási rendszer legfontosabb elemeit illetoen, a bal oldali menüpontok közül válassza ki az Adózás opciót. Cégalapítás Romániában - miután létrehozta román Kft-jét, alkalmazhat magyar állampolgárokat is, és Magyarországon is tevékenykedhet, ebben az esetben viszont annak a kötelezettségnek kell eleget tennie, hogy nem folytathat termelést hazájában, minden egyéb esetben bocsáthat ki számlákat Magyarországon.         

Ha Ön a romániai cégalapítás után alkalmazottakat szeretne, segítségére leszünk abban, hogy elhelyezze hirdetéseit a legismertebb román illetve magyar nyelvu lapokban. Jövendo cége megalapítása elott közgazdász munkatársunk eligazítja Önt/Önöket a romániai adózás útvesztojében, és egy kimeríto konzultáció után eldönthetik, hogy milyen cégforma volna a legmegfelelobb az Önök elképzeléseinek. A romániai cégalapítás egyszerubbé válik közremuködésünkkel, segítségükre leszünk a bürokrácia nehézségeinek a leküzdésében, Ön mindössze egy-másfél órát tölt Romániában cégalapítás végett.          

A hagyomnányos eljárás során 10-12 munkanap, míg a cégbíróság engedélyezi a céget, és megvalósul a romániai cégalapítás, ha viszont Ön nem tud ennyit várni, mivel sürgosen szüksége van a kft-re, akkor választhatja a különleges eljárást, ami annyit tesz, hogy az aláírástól számított harmadik napon elkészül cége, onnantól már számlázhat, folytathatja megválasztott tevékenységeit. Cégalapítás Románia - Tekintse meg az Adózás címu aloldalunkat, hogy képet kapjon a romániai adórendszerrol. Cége könyvelését több éves tapasztalattal rendelkezo könyvelő fogja végezni.  

Jövendo román cégét Nagyváradon, Bihar megyében jegyezzük be. A város a magyar határ közvetlen közelében található, több mint 200 ezer lakossal rendelkezik, egy dinamikusan fejlodo, gazdaságilag elorehaladott város, ahol sikerrel indíthatja be új vállalkozását.          

Cégalapítás Romániában - út a sikeres vállalkozáshoz az alacsony adók révén Cégalapítás Románia - üzleti tevékenység indítása Romániában, hogy jelentos mértékben csökkenthesse kiadásait.              

Részletekért hívjon a következo telefonszámon: +4-915732896157         

Románia Kelet-Európa egyik leggyorsabb ütemben fejlodo piaca, 2008-ban a gazdasági növekedés mértéke elérte a 8%-ot. Románia az európai vállalkozók egyik legkedveltebb Outsourcing központja. A piaci elemzok meleg szívvel ajánlják a Fekete Tengerrel határos országot, amely geográfiai és gazdasági szempontból ideális célországa lehet a befektetoknek. 

        

Székhelyszolgáltatás Románia

        

Eladó termoföld Romániában