Eladó Román Cég

Irodánk kulcsrakész cégeket is felkínál külföldi ügyfeleinek megvételre. Ezen kulcsrakész cégek között vannak szüneteltetett és most is aktív KFT-k. Mi a különbség a szüneteltetett KFT és a jelenleg is aktív KFT között? A szüneteltetett cég létezik, de nem folytat jelen pillanatban tevékenységet, s ezért újra kell éleszteni, s az EU-s számát is újra kell igényelni, ez az egész újraélesztési procedúra 4-6 héttel meghosszabbítja a folyamatot, így aláírástól számított 6-8. héttől dolgozhat a cég. A jelenleg is aktív cég átírási ideje 2 hét, így az új tulajdonos már két hét után bocsáthat ki számlákat. A KFT rendelkezik élő ÁFA-számmal, és be van jegyezve az Uniós Szolgáltatók Adatbankjába, ahol partnerei leellenőrizhetik a céget az interneten is.

Egy szüneteltetett cég ára 2.000 Euró + 450 euró átírási költség + székhely

Egy jelenleg is aktív ÁFA-s cég ára 4.000 EURÓ

Más szolgáltatóknál, s normális esetben az átírás nem oldható meg két hét alatt, hiszen létezik egy olyan törvényrendelet, miszerint az eladó cég először 30 napon keresztül meg kell jelenjen a hivatalos közlönyben, s csakis utána kerülhet az új tulajdonos nevére. Jogászaink azonban felfedeztek egy olyan kiskaput a törvényben, ami által két hét alatt lebonyolítható a cég átírása a régi tulajdonosról az újra, így nem kell kivárni a 30 napos várakozási időt. A megoldás teljesen törvényes, személyes talalkozón részletesen elmondjuk ügyfeleinknek. Ha létező, aktív céget vásárol, akkor két hét elteltével már megkezdheti tevékenységét, s ÁFA-mentesen számlázhat más uniós államokba.

Az átírásnál természetesen az ügyfél igényei szerint módosítjuk a cégnevet, a TEÁOR-kódokat, kicseréljük a fő tevékenységet, s a székhelyet is módosítjuk, hiszen a jelenlegi székhelyen nem maradhatnak az illető cégek, ám virtuális székhelyszolgáltatásunknak köszönhetően székhelyet is biztosítunk cégének. Székhelyszolgáltatásunk ára havi 10.000 Ft, első alkalommal 6 hónap fizetendő, azaz összesen 40.000 Ft, avagy 150 Euró. A székhelyszolgáltatás magában foglalja a cég levelezésének a kezelését. A székhely tulajdonosa vállalja, hogy amint értesítés, levél, csomag érkezik a székhelyre, azonnal felveszi a kapcsolatot a cég könyvelőjével, és továbbítja azt.Cégalapítás, módosítás Romániában

Cége könyveléséhez szakképzett könyvelőket javasolunk, akik jártasak az EU-s kereskedelemben. Példa Szlovák és Román cég közötti árkülönbségekre. Nem csupán eladó cégeket, hanem Eladó szántóföldeket is kínálunk Erdélyben ügyfeleinknek.

Áfa-s román cég eladó

Készleten Áfa-regisztrált romániai SRL-k

Kapcsolat