Főoldal

Cégalapítás

Adózás

Hasznos infók

Szükséges okmányok

Román fordítás

Áraink

Elérhetőség

Pályázat
Romaniai cegalapitas

        Eladó román cég


           Irodánk kulcsrakész cégeket is felkínál külföldi ügyfeleinek megvételre. Ezen kulcsrakész cégek között vannak szüneteltetett és most is aktív KFT-k. Mi a különbség a szüneteltetett KFT és a jelenleg is aktív KFT között? A szüneteltetett cég létezik, de nem folytat jelen pillanatban tevékenységet, s ezért újra kell éleszteni, s az EU-s számát is újra kell igényelni, ez az egész újraélesztési procedúra 2-3 héttel meghosszabbítja a folyamatot, így aláírástól számított 5. héttől dolgozhat a cég. A jelenleg is aktív cég átírási ideje 2 hét, így az új tulajdonos már két hét után bocsáthat ki számlákat. A KFT, automatikusan megkapja az ÁFA-számot, és beiratkozhat az Uniós Szolgáltatók Adatbankjába, ahol partnerei leellenőrizhetik a céget az interneten is.

Egy szüneteltetett cég ára 900 Euró + 450 euró átírási költség + székhely

Egy jelenleg is aktív cég ára 1.100 Euró + 450 Euró átírási költség + székhely

Más szolgáltatóknál, s normális esetben az átírás nem oldható meg két hét alatt, hiszen létezik egy olyan törvényrendelet, miszerint az eladó cég először 30 napon keresztül meg kell jelenjen a hivatalos közlönyben, s csakis utána kerülhet az új tulajdonos nevére. Jogászaink azonban felfedeztek egy olyan kiskaput a törvényben, ami által két hét alatt lebonyolítható a cég átírása a régi tulajdonosról az újra, így nem kell kivárni a 30 napos várakozási időt. A megoldás teljesen törvényes, személyes talalkozón részletesen elmondjuk ügyfeleinknek. Ha létező, aktív céget vásárol, akkor két hét elteltével már megkezdheti tevékenységét, s ÁFA-mentesen számlázhat más uniós államokba.

Az átírásnál természetesen az ügyfél igényei szerint módosítjuk a cégnevet, a TEÁOR-kódokat, kicseréljük a fő tevékenységet, s a székhelyet is módosítjuk, hiszen a jelenlegi székhelyen nem maradhatnak az illető cégek, ám virtuális székhelyszolgáltatásunknak köszönhetően székhelyet is biztosítunk cégének. Székhelyszolgáltatásunk ára havi 10.000 Ft, első alkalommal 6 hónap  fizetendő, azaz összesen 40.000 Ft, avagy 150 Euró. A székhelyszolgáltatás magában foglalja a cég levelezésének a kezelését. A székhely tulajdonosa vállalja, hogy amint értesítés, levél, csomag érkezik a székhelyre, azonnal felveszi a kapcsolatot a cég könyvelőjével, és továbbítja azt.Cégalapítás, módosítás Romániában

Cége könyveléséhez szakképzett könyvelőket javasolunk, akik jártasak az EU-s kereskedelemben. Példa Szlovák és Román cég közötti árkülönbségekre. Nem csupán eladó cégeket, hanem Eladó szántóföldeket is kínálunk Erdélyben ügyfeleinknek.

   

Cégátírás Románia cégvásárlás
    

                       Ingatlan Románia - erdélyi ingatlanok

                                                romániai cégalapítás


Design downloaded f
sources!