</h1>

Főoldal

Cégalapítás

Adózás

Hasznos infók

Szükséges okmányok

Román fordítás

Áraink

Elérhetőség

Pályázat
Romaniai cegalapitas


        Székhely, Székhelyszolgáltatás Románia


     Meglévő, vagy jövendő romániai cégéhez keres székhelyet? Irodánk segítségére lesz, Románia több nagyvárosában tudunk ügyfeleinknek székhelyet biztosítani.

Természetesen székhelyváltoztatást is vállalunk Románia területén, áthozzuk más városokból az általunk lefedett központokba cégét, bejelentjük a helyi APEH-nél, az egész műveletet lebonyolítjuk.  Székhelyeinken kezeljük céges levelezését, ha cégéhez bármilyen postai küldemény, levél érkezik, azonnal továbbítjuk azt cége könyvelőjének.
Bukarestben is biztosítunk virtuális irodát ügyfeleinknek, hazánk fővárosában viszont már magasabbak az árak, ám sok esetben szüksége lehet egy nemzetközi vizeken is kereskedő cégnek egy respektált székhelyre, Bukarest pedig ebből a szempontból tökéletes választás. Bukaresti székhelyeket havi 50 euróért biztosítunk, itt egy év bérleti díj előre fizetendő.
                 Székhelyváltás Románia, Székhelyszolgáltatás Bukarest, Nagyvárad
Külfüldi cége számára fióktelepet is nyitunk, fióktelep létrehozása Romániában. A gazdasági társaságok működését előíró törvény szerint a cégszékhely a társaság központi irányításának helye, ahol szükségszerűen tárolni kell az eredeti társasági dokumentumokat.
   cégalapítás Romániában


Erkölcsi igazolvány romániai EU-s(uniós, közösségi) adószámhoz

    2010 augusztuisa óta Romániában életbe lépett egy új rendelet, miszerint a cégek tulajdonosai erkölcsi igazolványt kell felmutassanak a helyi APEH-nél, hogy megkapják, vagy visszakapják az unión belüli ÁFA-mentes kereskedelemre feljogosító ÁFA-fizetó, azaz közösségi (EU-s) adószámot. Irodánk  készséggel áll a megrendelők rendelkezésére a romániai erkölcsi igazolvány kiváltásában, meghatalmazással akár leutazás nélkül is kivesszük az erkölcsi igazolványt, s ezt követően pedig regisztráljuk cégét az Uniós Szolgáltatók adatbankjába, hogy Ön zökkenőmentesen folytathasson intrakommunitáris kereskedelmet.
     Erkölcsi igazolvány, erkölcsi igazolás Románia a közösségi adószám megszerzéséhez.
                                          Erkölcsi bizonyítvány Románia
                   Székhelymódosítás Románia, Cégmódosítás Romániában


             Cégátírás, cégvásárlás, bankszámlanyitás Románia    Irodánk palettáján elérhető  még a következő szolgáltatás is;

- Cégátírás Románia
- Cégvásárlás Románia
- Bankszámlanyitás Romániában

Ha Ön fel szeretne vásárolni egy már meglévő céget, akkor bízza meg irodánkat az ügyintézéssel. A cégátírást megoldjuk akár egyszeri leutazással, bizonyos esetekben pedig leutazás nélkül meghatalmazással is. Cégátírás, cégvásárlás Románia.
Egy szintén 2010-es törvény értelmében a jövendő tulajdonosnak cégátírás esetén 40 napot kell várnia, míg nevére kerül a megvásárolt cég, hiszen az aláírást követően meg kell jelenjen a tulajdonosváltás a hivatalos közlönyben. Egy kiskapu révén azonban ezt a közel másfél hónapos várakozási időt lecsökkenthetjük két hétre, így az új tulajdonos már két hét múlva használhatja cégét.
Természetesen cégének bankszámlát is nyitunk, legyen cége akár romániai székhelyű, akár más országbeli. Bankszámlanyitás Románia, bízza meg irodánkat a romániai bankszámlanyitással. Kérjen ajánlatot e-mailben, és mi elküldjük Önnek a tájékoztató anyagot, hogy mi szükségeltetik egy céges bankszámla megnyitásához.
 
Bankszámla nyitás Romániában, fióktelep létrehozása Romániában ügynökségünk közreműködésével.

Online, elektronikus cégalapítás Romániában

Cégalapítás Bukarestben, Cégalapítás Nagyváradon, Cégalapítás Kolozsváron
Leányvállalat létrehozása Romániában, fióktelep alapítása Románia

Cégalapítása Ausztriában, székhely

Cégalapítás Magyarországon


Cégalapítása LengyelországbanPályázat Románia - Projektfinanszírozás


                 Számlanyitás Svájcban                


Könyvelés, könyvelő Budapesten

Székhelyszolgálat Budapesten

Cégszékhely Budapesten              

Cégalapítás Romániában                     Erdélyi, romániai ingatlan
                                   Romániai cégalapítás


Design downloaded f
sources!