Főoldal

Cégalapítás

Adózás

Hasznos infók

Szükséges okmányok

Román fordítás

Áraink

Elérhetőség

Pályázat
Romaniai cegalapitas


        

          EU-s adószám Romániában


Ismét problémamentesen megkapják az újonnan alakult román KFT-k a teljesértéku EU-s Adószámot. R
omániában erkölcsi bizonyítvány szükséges a közösségi adószám engedélyeztetéséhez, ami azt jelenti, hogy a helyi rendőrségtől kell az igazolást kérvényezni.  A hatóságok azt  vizsgálják, hogy az illető személy követett-e el Románia területén bármilyen bűncselekményt. Ha nem, akkor minden további nélkül kibocsájtják az ÁFA-fizető papírt, amivel ÁFA-mentes kereskedelmet lehet folytatni az EU-s országokkal. Ennek várakozási ideje 1-2 hét közé tehető.

Irodánk kiválthatja Önöknek az erkölcsit, ezt meghatalmazás alapján megtehetjük. Amikor leutaznak ügyfeleink az alapító okirat aláírása végett, a közjegyzőnél aláírhatják az erkölcsi igazolás kiváltására vonatkozó meghatalmazást is, ami alapján mi kikérhetjük azt a hatóságoktól, és leadjuk a kapott dokumentumot a helyi APEH-nél az EU-s szám aktiválása végett. Ennek futamideje 1-2 hét. Ha a kérvényező személy Románia területén nem követett el bűncselekményt, és az induló cégek ellenőrzésén is átmegy, akkor a cégbejegyzést követő 1-2 héten belül megkapja az EU-s számot. És mennyi idő alatt kap egy szlovák cég Közösségi Adószámot? Itt Megtekintheti.

Az EU-s szám kiosztásakor az APEH egy rövid ellenőrzést tart a cégszékhelyen, ahol a cég egyik képviselőjével folytatnak beszélgetést, ellenőrzik a céges dokumentumokat, s  ellenőrzik a székhelyet, hogy azon folyhat-e irodai tevékenység. Kollégánk megbízható a cégképviselettel. Cégmódosítás, cégalapítás Romániában


 Cégalapítás Romániában kiutazás nélkül  Deschidere, inregistrare firma Germania                         

Erkölcsi bizonyítvány Románia székhely

Transportgenehmigung Rumänien, Lizenz

Bankszámla nyitása Svájc
Design downloaded f
sources!