Főoldal

Cégalapítás

Adózás

Hasznos infók

Szükséges okmányok

Román fordítás

Áraink

Elérhetőség

Pályázat
Romaniai cegalapitas

            Hasznos információk         A cégalapítás mindössze 1-2 órát vesz igénybe. Elsőként a közjegyzői irodában írják alá az előre elkészített alapító okiratot, ezt követően elkísérjük Önöket a cégbíróságra, ahol szintén ellátják kézjegyükkel a szükséges okmányokat. A romniai cégalapítás legutolsó állomása pedig a Transilvania nevű bank, ahol elhelyezik a törzstőke összegét.

Romániában Kft-t akár egy személy is alapíthat, aki lehet külföldi állampolgárságú is. Bármilyen cégformát, bármilyen tevékenységi kört megadhatnak az alapító okiratban, az engedélyeket később kell megszerezni.

Lehetőséget biztosítunk leendő ügyfeleinknek, hogy egyetlen egy alkalommal elintézzék a romániai cégalapítást, ez abban az esetben valósulhat meg, ha előre elektronikus úton (e-mail) elküldik a szükséges papírokat, információkat.
Pályázat Románia
A cégnév megválasztásakor ügyeljenek arra, hogy a cégnévben ne szerepeljenek ékezetek, ne legyenek rövid, 3-4 betűs nevek, nem szabad benne lennie annak a szónak sem, hogy Romania. Sokszor az angol hangzású neveket is visszautasítják- indoklás nélkül. Kérjük Önöket, legalább 5-6 cégnevet jelöljenek meg fontossági sorrendben egymás alá rendezve. Székhelyszolgáltatás Nagyvárad, székhely Bukarest

                                    Erdély ingatlan, Románia
                                   Cégalapítás Romániában
Design downloaded f
sources!